zaterdag 10 oktober 2015

Panda Billie

Als mama van een zoon ben ik héél blij met de patronen van Zonen09. Ze zitten hem als gegoten en zijn kleerkast raakt zo wel goed gevuld van allerlei verschillende stuks. Er ligt wel altijd een 'Zoon' geknipt klaar op de naaitafel. Het volgend project is een Wolf jumpsuit...

Nu toon ik jullie eerst nog een Billie met een mooi Panda stofje van Kiwi Fabrics.... maat 86 SMALL. De panden heb ik 3cm verlengd. Zo ben ik zeker dat hij nog heel de winter deze mooie Billie kan dragen. 

***

I'm very happy with the patterns of Zonen09! The fit is perfect for my son. There is always a 'son' on my sewing table. The next project is a Wolf jumpsuit...

Now I'll show you first a Billie with a beautiful Panda Fabric from Kiwi Fabrics... Size 86 SMALL.
I just extended it with 3cm. Elvelyckan Panda Grey Kiwi Fabrics   Patroon Billie - Zonen09

13 opmerkingen:

 1. Dit patroon is hier ook een toppertje! Mooie kleuren combinatie!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel schoon! Het zit hem als gegoten, leuk die panda's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, mooi, mooi! Ik wil ook in de Billies vliegen maar heb niet zoveel zin om het patroon tee tekenen... Als ik dit zie, besef ik dat ik me daar toch eens over moet zetten!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je helemaal! Het overtekenen pakt altijd meest tijd in beslag. Eenmaal je patroon hebt, kan je wel veel Billies maken :)

   Verwijderen
 4. Net even door je Zonen 09 tag gegaan en alles gepind. Wat fijn om te zien dat je zoveel plezier aan de patronen beleefd! Keep up the good work ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh :) Fijn om te lezen! Ik naaide al voor ik mijn zoon Finn kreeg. En ergens wou ik een meisje omdat je daar zoveel voor kan naaien, maar wat ben ik SUPER gelukkig met mijne zoon. Dankzij jouw patronen kan ik veel leuke kleren voor Finn naaien.

   Verwijderen