maandag 17 november 2014

Nieuwe broekjes voor Finn...

Vanaf afgelopen zondag kan je een gratis patroon voor een babylegging terugvinden op de blog van Emma en Mona. Aangezien ik een baby in huis heb, lijkt mij dit ideaal om eens te maken.

You can find a free pattern for a baby leggings on the blog of Emma and Mona. Since I have a baby in the house, I think this ideal to try.

Tricot stoffen van Froy en Dind.

Tricot fabrics Froy and Dind.
Je kan hier de werkbeschrijving terugvinden. Zeer duidelijk uitgelegd adhv foto's! Een ideaal project tijdens Finn zijn middagdut. Na zijn dutje volgde de fotoshoot. Ik heb de broekjes in een maatje 74 genaaid. Ze zijn nog aan de grote kant, maar zo kan hij er nog heel lang geniet van hebben.

You can find here the description. Explained very clearly by pictures! An ideal project during Finn his afternoon nap. After his nap followed the photoshoot. I have the pants sewn into a size 74.

 
Stoffen De Stoffenkamer Patroon emmaenmona.blogspot.be

10 opmerkingen:

 1. Leuk en snel in elkaar he :-) Zoveel te groot lijken ze mij niet zene! En dat pamperpoepke moet er ook inpassen he :-) Zo'n leggings maak ik vanuit een Ottobre-patroon als onderdeel van Tibo z'n pyjama's, zaaaalig zitten die (zegt hij toch lol)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komende dagen begin ik ook aan pyjama voor Finn :) Tricot is zalig met de overlock. Straks mijn Ottobres doorzoeken naar geschikt patroon.

   Verwijderen
 2. Wat een schattige zoon! Zien er super uit de leggings, heel comfortabel ook voor zo'n kleintjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaw, die zien er echt leuk uit. Spontaan zou ik er niet meteen aan gedacht hebben leggings te maken voor een jongen, maar nu ik ze zo zie, dan weet ik dat er hier zeker ook van onder de naaimachine zullen rollen, onafhankelijk van het feit of ons kleintje een jongen of een meisje wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! :) Ze zijn zeer leuk voor de kleintjes. Ik ga er nog paar maken met dan leuke prints voor jongens. Proficiat met jouw zwangerschap! :)

   Verwijderen
 4. Awel ik was aan het twijfelen of ik zo'n legging zou maken voor mijn jongste zoontje (omdat ik dat misschien ook meer voor meisjes vond) maar je hebt mij overtuigd ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen